ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Κάθε γυναίκα είναι ηρωίδα της δικής της ιστορίας, όπως ακριβώς κι εμείς.

ΑΓΑΠΗ

Αγαπάμε τη μόδα και την αισθητική που φέρνει στη ζωή μας. Πιστεύουμε ότι η μόδα είναι ένας τρόπος να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να πείτε τη δική σας ιστορία.

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Το πιο ουσιαστικό στοιχείο της ομάδας μας είναι η αφοσίωση προς την ευχαρίστηση και ικανοποίηση των πελατών μας. Επομένως, αποστολή μας είναι να δημιουργούμε πάντα μοναδικές εμπειρίες αγορών.

Κossiva Boutique

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

To 2022 δημιουργήσαμε μια boutique ρούχων εμπνευσμένη από την αυτοπεποίθηση και την ελευθερία που προσφέρει η έκφραση της μόδας. Συνεργαζόμαστε με μια επιλεγμένη γκάμα ελληνικών brands που είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους και την εξαιρετική τους αισθητική. Αναζητούμε brands που αντιπροσωπεύουν τις τάσεις της εποχής, αλλά και έχουν την ξεχωριστή τους ταυτότητα και προσωπικότητα.

Από τη πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, αναζητούμε μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ που θα αποτυπώσουν το προσωπικό στυλ και την αισθητική κάθε γυναίκας που μας εμπιστεύεται. Πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό, προσαρμόζουμε τις επιλογές μας στις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε αυθεντικές επιλογές.